FourFriends
Återförsäljare         Distributors         Press

Hög kötthalt

Ger de bästa förutsättningarna för din hund eller katt att utveckla smidiga och starka muskler, samt bidrar till en tät och fin päls.
Torkat kött
Eftersom både katter och hundar är köttätande djur (även om katten är mer extrem karnivor) så tycker vi att det ska äta en kost baserad på mestadel kött. Därför har vi hög köttandel i våra torrfoder, upp till 60 % av det totala innehållet är rent kött utan köttbiprodukter. Alla våra köttråvaror torkas först ner till ett köttmjöl innan de blandas med de andra ingredienserna. Skulle vi använda oss av färskt kött, så kommer 70 % av råvaran förångas under tillverkningen och det blir bara 30 % kött kvar i den färdiga kulan.

Vi har valt lättsmält kycklingkött till de flesta av våra recept, men har man behov av att byta proteinkälla om man misstänker överkänslighet mot kyckling eller av annan anledning, så finns det alternativ med till exempel rent laxkött, lammkött, anka/kalkonkött eller rent ankkött att välja mellan.

Klicka här för att komma till en översikt av FourFriends hundfoder och här för att se vilka sorter som finns i FourFriends kattfoder.
@fourfriendssverige   på   Instagram   #fourfriendssverige
FourFriends Sverige
Signalistgatan 7
721 31 Västerås
Tel: 021-471 72 00
Fax 021-471 72 01
info@fourfriends.se
Har du frågor eller funderingar, tveka inte att
ta kontakt med oss. Klicka här >
©FourFriends Sverige
FourFriends marknadsförs av Lupus Foder , Västerås.