FourFriends
Återförsäljare         Distributors         Press

Historia

Bakom FourFriends hittar du familjeföretaget Lupus, beläget i Västerås. Vi på Lupus älskar hundar och katter. Nästan alla på företaget är djurägare och många av våra besökare undrar om det är fler hundar än anställda på kontoret...
En idé föddes
För några år sedan dök tanken upp att vi kanske kan göra en egen kattmat, som vi helt får bestämma sammansättningen och kvaliteten på. Sagt och gjort – februari 2012 lanserades kattmaten i Sverige, som vi i samråd med kattbeteenderådgivare Susanne Hellman Holmström, utvecklade från våra erfarenheter och breda kunskap. Nästa steg blev helt naturligt en hundmat som lanserades påsken 2013. Därefter har det ramlat på med fler FourFriends-produkter och om dessa kan du läsa om på denna hemsida. Vi har anpassat våra recept och produkter för de behov som finns hos våra skandinaviska hundar och katter och på önskemål från er konsumenter. FourFriends ska alltid stå för hög kvalitet, oavsett vilken produkt det gäller. Idag finns FourFriends även i Norge, Danmark, England och Tyskland för att nämna några länder.
Mer om Lupus Foder AB
Lupus är ett privatägt familjeföretag som sedan 1994 försett svensk djurfackhandel med ledande produkter och varumärken. Verksamheten bedrivs i egna lokaler i Västerås i Västmanland. Idag levererar Lupus produkter till över 700 återförsäljare i landet och vi på Lupus är naturligtvis vansinnigt stolta över vårt eget varumärke – FourFriends. Läs mer om Lupus och bekanta dig med andra produkter under samma tak på lupus.se.
@fourfriendssverige   på   Instagram   #fourfriendssverige
FourFriends Sverige
Signalistgatan 7
721 31 Västerås
Tel: 021-471 72 00
Fax 021-471 72 01
info@fourfriends.se
Har du frågor eller funderingar, tveka inte att
ta kontakt med oss. Klicka här >
©FourFriends Sverige
FourFriends marknadsförs av Lupus Foder , Västerås.